Perşembe

KAHVE FALI NEDİR ?

 kahvenin faydaları, kahve falı, kahvenin  zararları, kahve çeşitleri, türk kahvesi, kahvenin yararları, kahve resimleri kahve fal, kahve falı bak, fal kahve falı, kahve falı sözlüğü , iskambil falı, tarot falı, su falı, aşk falı, zar falı, kahve falı nasıl bakılır. Fal bak . falcı, yıldızname, ücretsiz fal bak
Kahve falı oldukça eski ve son derece klasik bir kehanet yöntemidir. Öncelikle Müslüman ülkelerde, özellikle de Türkiye'de çok geçerli bir fal şeklidir. Kahve fincanı telvesinin oluşturduğu şekillere bakarak yorumlanır. Yorum çoğunlukla fal bakan kişinin içinden hissettikleri ile ağırlık kazanır.

Kahve falına bakan kişi, fincanın içindeki şekillere


bakarak, kendi yorumunu da ekleyerek, karşısındakine anlatır.Tabidir ki,her kahve falına bakan,kahve falından anlıyor anlamına gelmez.Fala bakan kişinin,konsantre oluşu,olayları yorumlayış şekli,o anki ruh hali, o kişinin ne derece,bu faldan anladığının göstergesi olur. Çünkü, fala bakan kişi, çevresine bir enerji yayar.Bu enerji, karşısındaki insanın enerjisini baskı altına alır ve olayları yorumlar.

Yüzde yüz olmasa da, çoğu kez, söyledikleri doğru çıkar.Bunun nedenlerinden birisi, bakan kişinin altıncı hissinin çok güçlü olmasındandır.

Burada bir konun, altını ısrarla çizmek isterim.Kahve falına bakım esnasında ve sonrasında, baş ağrısı, terleme, sıkılma, esneme ,bunaltı, gibi haller görüldüğünde, derhal o ortamdan uzaklaşmak yada bilinen duaların okunması tavsiye olunur.

Çükü genelde, bu tip fala bakan kişinin cinlerle irtibatı olması muhtemeldir. Bazen,bakan kişi bile böyle bir yardım aldığını bilmez.

0 yorum:

Yorum Gönder